U heeft ervoor gekozen om na iedere reiniging per automatische incasso te betalen. Dit kan erg handig zijn; u heeft namelijk geen contant geld nodig en alles wordt automatisch geregeld.  U geeft hiervoor een zogenaamde SEPA machtiging af. Wij gebruiken een doorlopende machtiging omdat wij hopen dat wij uw dakgoot vaker mogen reinigen in de toekomst. Op de pagina prijzen kunt u berekenen hoeveel het reinigen van uw dakgoot kost en hoeveel wij u in rekening gaan brengen. Daarnaast ontvangt u van ons een factuur met het te incasseren bedrag.  Normaal gesproken wordt het bedrag rond de 27ste van de maand van uw rekening afgeschreven.

Wanneer u onderstaand formulier invult zullen we contact met u opnemen om een datum en tijd in te plannen voor de reiniging van uw dakgoot.

Wilt u korting? Indien uw direct aangrenzende buren zich ook aanmelden, ontvangt u 10% korting op de totale reinigingskosten en uw buren ook!

Vul uw gegevens in

Doorlopende Machtiging – SEPA

Door het invullen van de onderstaande velden en het aanvinken van de zgn. checkboxen geeft u toestemming aan Gootschoon.nl om doorlopende incasso-opdrachten naar uw bank te sturen om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Gootschoon.nl.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.