Veelgestelde vragen

Wat is het werkgebied van Gootschoon.nl?

Wij zijn actief in het westen van Nederland. Vooral dus in de provincies Zuid-Holland, Zeeland en een groot deel van Noord-Brabant, Utrecht en Noord-Holland. Wij zijn nog niet actief in Zeeuws-Vlaanderen.

nederland-hi (1)

In welke periode kan mijn dakgoot het beste gereinigd worden?

Dit maakt over het algemeen niet uit. Vuil komt door regenwater en wind het gehele jaar door in de dakgoot terecht. Indien er een boom dichtbij uw dakgoot staat dan kan het zijn dat bladeren na de herfst in uw dakgoot ophopen.

Wat gebeurt er met vuil dat u uit de dakgoot haalt?

Het vuil en afval dat wij uit uw dakgoot verwijderen nemen wij mee.

Als jullie tijdens het schoonmaken zien dat mijn dakgoot lekt of beschadigd is, repareren jullie mijn dakgoot dan?

Door ons geconstateerde lekkages of gebreken worden aan u doorgegeven. Als bedrijf repareren wij zelf geen dakgoten. Wel werken wij samen met  lokale loodgietersbedrijven die wij kunnen inschakelen om uw dakgoot te repareren.

Waar betaal ik voor en hoe werkt het?

U kunt op 2 verschillende manieren betalen; Achteraf via automatische incasso of contant aan de deur tijdens de reiniging.  U zit nergens aan vast; Wij doen niet aan abonnementen en contracten.

Ik heb een uitbouw aan mijn woning die 4 meter diep is. Daarboven is een dakgoot. Kunnen jullie die schoonmaken?

Onze prijzen zijn gebaseerd op werkzaamheden vanaf ladder of trap. Het lijkt er op dat wij in uw geval de dakgoot niet kunnen bereiken via onze ladders of trappen en zouden wij speciaal klimmaterieel moeten inzetten. Wij moeten de situatie ter plaatse bekijken om u een passende offerte te kunnen sturen.

Ik ben ondernemer en heb een bedrijfspand waarvan de dakgoten gereinigd moeten worden. Kan Gootschoon.nl dit voor mij uitvoeren?

Ja, dit kan. Wij maken graag een afspraak met u om de situatie ter plaatse op te nemen.

Als mijn buren ook meedoen, kunnen wij dan korting krijgen?

Ja, buren krijgen ieder 10 % korting.  Ter verduidelijking: als zowel u als uw directe buren zich aanmelden, krijgt u ieder 10 % korting over de op dat moment nog te betalen reinigingskosten.  Onder buren verstaan wij mensen die direct naast elkaar wonen in een aaneengesloten bebouwing. De maximale korting per klant is 10%.

Ik heb mijn dakgoot opgemeten.  Het totaal is 18,5 meter. Betaal ik voor 18 of voor 19 meter?

Wij doen daar niet moeilijk over. Wij rekenen in uw voordeel en ronden dus naar beneden af. U betaalt dus voor een lengte van 18 meter.